Jump to content


 

Photo

New Website Issues


  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#1 Thomserman

Thomserman

    Suspect

  • Members
  • 1 posts

Posted 27 December 2015 - 08:21 AM

Does anyone else have major issues with the new website. I am finding that on any device I use (PC or android) that it takes multiple attempts to load tee times. Most of the time I give up because it takes so long to load and then doesn't display anything. I hope they fix this issue soon.



#2 Tolmij

Tolmij

    Just enjoying life

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 27107 posts
  • LocationHere in paradise

Posted 27 December 2015 - 08:53 AM

So you are a member just to get discount from ISG commercial enterprises, if you are not careful you will have the same reputation as myself.

There is also a correct forum for these issues IE ISG feedback which is constantly perused by the ever vigilant Madam in his constant quest to make our ISG experience satisfying.

Now you are possibly a bit peeved but don't worry, most on here are 100% of the time.

Hope you had a good safe and merry Xmas and that the ISG admin via Madam sort out the problem, don't hold your breath though Madam is probably still recovering from an excess of some kind over Xmas.
Intended to break 90 this year, not going well.

Concentrating just getting round the course

#3 Madambo

Madambo

    Head of the asylum

  • Administrators
  • 11789 posts

Posted 28 December 2015 - 12:44 PM

Does anyone else have major issues with the new website. I am finding that on any device I use (PC or android) that it takes multiple attempts to load tee times. Most of the time I give up because it takes so long to load and then doesn't display anything. I hope they fix this issue soon.

. Try using this page for now as the little widget thing I has a little bug at time but is being worked on

http://iseekgolf.com/teetimes

Thanks for feedback and sorry for inconvenience

#4 Tigerblood

Tigerblood

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3042 posts
  • LocationRingwood East

Posted 06 January 2016 - 08:13 PM

Why is the photo attachment size now 3kb?

 

Why is this the only forum I know of that limits photo attachments so much??


Hole In One Eastwood 17th 153 mtrs,  27/12/12


#5 Madambo

Madambo

    Head of the asylum

  • Administrators
  • 11789 posts

Posted 10 January 2016 - 10:01 AM

Why is the photo attachment size now 3kb?

 

Why is this the only forum I know of that limits photo attachments so much??

Thanks TB   When we moved to this new platform there was a discussion on limit of file storage for posts ie images. We didnt have any idea on how much additional storage was going to be needed with the traffic we have through the site so a limitation of 2mb per poster was the starting point.  If you are seeing 3kb it means you have used up most of that storage.

 

Our recommendation to members is to host on external sites and link to ours.  

 

IMO it looks like we dont have the potential issue that was original though could happen a few years ago and now its time to reassess the amount that a member can store on the site. Ill bring up with the IT Guy and the BIG BOSSES.

 

Cheers


  • Weetbix and Francie like this

#6 Li Ning

Li Ning

    ISG AUSTRALIAN NATIONAL 4BBB CHAMPION, WITH HARRO

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16422 posts
  • Location#KW #CHAMPION

Posted 30 August 2016 - 07:20 PM

image_zpsa0vuumae.png



Why is this happening on my mobile???? Cannot navigate to full forums list and it is driving me insane
DEBUT: US Masters, Augusta National Golf Club, Augusta, GA 2016
DEBUT: ANA Inspirational LPGA Mission Hills, Palm Springs, CA 2016
Reacquainted myself with Karrie Webb, Australia's Greatest Golfer

#7 ink

ink

    Power in (p)ink

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 32905 posts
  • Location#keepfighting

Posted 31 August 2016 - 09:52 AM

a few posts seem to be stuck on updating and saving post...some take a very long time to refresh.

What gives?



#8 MaxxOn

MaxxOn

    .

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 18114 posts
  • Location.

Posted 31 August 2016 - 11:32 AM

a few posts seem to be stuck on updating and saving post...some take a very long time to refresh.
What gives?


And the like button takes ages to work as the page tries to refresh.

PMs also take forever after clicking send.

Welcome to 1980.

#9 ink

ink

    Power in (p)ink

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 32905 posts
  • Location#keepfighting

Posted 31 August 2016 - 11:33 AM

And the like button takes ages to work as the page tries to refresh.

PMs also take forever after clicking send.

Welcome to 1980.

cool, I'm six years old again


  • MaxxOn likes this

#10 OldBogey

OldBogey

    Defining and analysing humour is a pastime of humourless people

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 22284 posts
  • LocationRegional Victoria

Posted 31 August 2016 - 11:39 AM

cool, I'm six years old again

 

still



#11 OldBogey

OldBogey

    Defining and analysing humour is a pastime of humourless people

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 22284 posts
  • LocationRegional Victoria

Posted 31 August 2016 - 11:41 AM

And the like button takes ages to work as the page tries to refresh.

PMs also take forever after clicking send.

Welcome to 1980.

 

Blame it on the NBN



#12 RobNewy

RobNewy

    Captain Spud

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 10315 posts
  • LocationEast Melbourne

Posted 31 August 2016 - 12:14 PM

a few posts seem to be stuck on updating and saving post...some take a very long time to refresh.
What gives?


This has been going on for months on my mobile
  • Mr_C likes this

#13 Toph

Toph

    No golf allowed

  • Members
  • PipPipPip
  • 4591 posts
  • LocationProbably at work

Posted 31 August 2016 - 01:13 PM

Ditto. I have to press the back or previous page button just to get a post to load.
  • RobNewy, Francie and Mr_C like this
I'm just pissed off OK? Don't ask.
READ EM AND WEEP
http://www.golflink....k_No=4072302355

#14 Madambo

Madambo

    Head of the asylum

  • Administrators
  • 11789 posts

Posted 01 September 2016 - 10:05 AM

Thanks for feedback  off to IT guys again!



#15 Harambe

Harambe

    I said "cream" not "green"!

  • Members
  • PipPipPip
  • 3460 posts
  • LocationBoooooooo

Posted 01 September 2016 - 11:05 AM

image_zpsa0vuumae.png



Why is this happening on my mobile???? Cannot navigate to full forums list and it is driving me insane

Is tapping "use mobile version" in the bottom LH corner too tech savvy for you?
  • Madambo likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users